På scen

Moderator och konferencier

Jag har 15 års erfarenhet av att hantera alla möjliga typer av evenemang. Som paneldebatter, invigning av nationalparker, direktsänd underhållning i tv och som konferencier på stora arenor med tusentals åskådare.

Föreläsningar

Vill du boka in en föreläsning? Jag har flera olika varianter, men kan även skräddarsy efter önskemål. Jag pratar gärna om miljö, klimat och naturen i stort. Men även oss människor. Vilka vi är som art och varför det blir som det blir.

Exempel på föreläsningar:

Upplev Sveriges natur
Allt fler människor har börjat leta sig ut i naturen det senaste året. Men vart ska man åka? Med utgångspunkt från min bok Upplev Sveriges natur tipsar jag om platser som är väl värda ett besök. Boken innehåller en inblick till 96 av Sveriges finaste naturupplevelser.

Människans två verkligheter
Vi människor har hamnat i ett märkligt gränsland. Vi är ett djur bland alla andra, men i våra huvuden är vi något annat. Naturen är för många det där gröna som växer utanför staden och civilisationen.En föreläsning som försöker bena ut den snårskog som kallas verkligheten. Från universums minsta byggstenar till homestylade trädgårdar och människans outgrundliga villfarelser.

Globala målen
Globala målen rör oss alla. Och vi har mindre än 10 år på oss innan de ska nås. Men vad handlar det om? Vad är det som står på spel? Och hur svårt är det att nå dit?

Föreläsningarna kan anpassas till allt från 30 minuter till 2 timmar. Det går även att ha en frågestund efteråt.

Planet Earth live 2018
Rulla till toppen